چطور لینک را کوتاه کنیم؟ معرفی ۱۰ مورد از کاربردیترین سایتهای کوتاهکننده لینک
فهرست مطلب
گاهی ما نیاز داریم تا برخی از لینکها را با دوستان، آشنایان و همکاران خود به اشتراک بگذاریم. خب قطعا برای این کار شما باید لینک مطلب یا محتوا مورد نظر را کپی کنید و سپس ارسال کنید! اما گاهی پیش میآید که لینکها به صورت صحیح کپی نمیشوند و یا بسیار طولانی هستند، خب بنظرتان چطور میتوان این Urlهای طولانی را کوتاه کرد؟
اگر فعالیت کسبوکار شما در فضای مجازی باشد قطعا روزانه با لینکهای زیادی سروکار دارید هر یک از این لینکها کاربردهای متنوعی دارند و برطرفکننده بسیاری از نیازهای ما هستند. لینکها میتوانند شامل، لینک اینترنت بانکها، شبکههای مجازی، صفحات اخبار و بسیاری از موارد دیگر باشند که با توجه به زندگیهای اینترنتی این روزها نقش بسیار مهمی را در زندگی ما ایفا میکنند و حتی به جرات میتوان گفت بدون آنها زندگی مدرنیته هیج معنایی برای ما ندارد.
اگر مشکل طولانی بودن لینک دارید اصلا نگران نباشید! چرا که این مسئله به راحتی قابل حل است و شما میتوانید با چند ترفند ساده این موارد را اصلاح کنید، ما در این مطلب به شما میآموزیم که چطور لینک را کوتاه کنیم؟ لذا چنانچه در این رابطه نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید تا پایان با ما همراه بمانید.
مطالعه کنید: وب 3 چیست؟
کوتاهکننده لینک چیست؟
خب قبل از اینکه بخواهیم راهکارهای کوتاه کردن آدرسهای اینترنتی را به شما توضیح دهیم، میخواهیم تا به مختصر در رابطه با این روند برایتان توضیح ارائه دهیم. به طور کلی کوتاهکننده لینک را میتوان پلتفرمهایی دانست که با استفاده از آنها لینکهای اصلی کوتاه میشود و بر روی دامین اصلی سایت به شما یک لینک جدید ارائه میشود. حالا بهنظرتان اصلا چرا باید لینک را کوتاه کرد؟ در پاسخ به این سوال میتوان گفت که برای این امر دلایل بسیاری وجود دارد و هر شخص با توجه به هدفی که از اشتراک محتوا دارد تصمیم بر این میگیرد تا آدرس اینترنتی را کوتاه کند.
کوتاه کردن لینک چه مزایایی دارد؟
این کار مزایایی دارد که عبارتاند از:
- جذاب شدن و ظاهر زیبا لینک
- قابلیت به دست آوردن اطلاعات تحلیلی
- کم شدن میزان خطا در کپی لینک و سهولت در مدیریت آن
- کمک به بهبود سئو
- قابلیت استفاده از لینکهای کوتاه در شبکههای اجتماعی
معرفی ۱۰ سرویس کوتاهکننده لینک
با توجه اینکه سایتها کارهای ما را به صورت آنلاین انجام میدهند و در دسترس همه افراد هستند، ما تصمیم بر این گرفتیم تا چند وبسایت را که شما میتوانید از آن برای این کار استفاده کنید معرفی نماییم. لیست این موارد به شرح زیر است:
زایا
یکی از سرویسهای ایرانی کوتاهکننده لینک، زایا است. این سایت که زیرمجموعه سونهاست است، یکی زایان این امکان را به ما میدهد که میتوانیم دامین خود را به زایا متصل کنیم و لینکهای کوتاه خود را به صورت شخصیسازی شده داشته باشیم.
بررسی آمار و جزئیات و عملکرد لینکها، مناسب برای کمپینها با تاریخ انقضاء، داشتن حریم خصوصی، شخصیسازی لینکها و… است. زایا دائما در حال بهروزرسانی است و جدیداً ربات تلگرام کوتاهکننده لینک را به سیستم خود، اضافه کرده است.
سایت یون
یکی از قدیمیترین سایتهای ایرانی کوتاه کننده yun.ir است، در وبسایت یون شما هیح محدودیتی برای اصلاح url ندارید.
لازم به ذکر هست تا بگوییم در این سرویس شما به امکانات دیگری نیز دسترسی دارید و همچنین میتوانید با ساخت حساب کاربری یک لیست از لینکهای خود ایجاد و آنها را در طی مدت مدیریت نمایید.
مطالعه کنید: بازاریابی برونگرا چیست؟ چه مزایایی دارد؟
b2n
این سرویس هم از ابزارهای کوتاهکننده لینک فارسی محسوب میشود. b2n پس از تبدیل آدرس اصلی ما به لینک کوتاه، همزمان با آن یک QR کد هم میدهد تا بتوانیم از آن در موبایل هم استفاده کنیم.
Bitly
یکی از سرویسهای کوتاهکننده لینک سرویس بیتلی (Bitly) است. با این سرویس میتوانیم لینکهای کوتاه شده را سفارشیسازی کرده و با اطلاعات بسیار دقیقی که در اختیارمان قرار میدهد، استفاده کنیم. نسخه پریمیوم این سرویس، دارای امکانات بیشتر و گستردهتری است که برای استفاده از آنها باید حق عضویت سالانه، به صورت دلاری پرداخت کنیم.
Ow.ly
Ow.ly سرویس کوتاهکننده لینک است. امکانات این سرویس شامل: آنالیز دقیق لینکهای کوتاه شده در صفحات مجازی و اجتماعی است. این سرویس چند سال بعد از طراحی با سایت بزرگ هوت سوئیت ادغام شد. با استفاده از این سرویس میتوانیم به صورت مستقیم، پستهای شبکههای اجتماعی را بررسی و آنالیز کنیم.
سایت TinyUrl
Make Tiny Url؛ در این وبسایت شما میتوانید لینک طولانی خود را اصلاح و کوتاه کنید.
سایت بیتن
یکی از سرویسهای کوتاهکننده لینک ایرانی بیتن میباشد که امکانات خوبی را نیز دارا است.
از جمله امکاناتی که در بیتن در اختیار شما قرار میگیرد شامل: تاریخچه فعالین، منابع، افراد و مناطق جغرافیایی اشخاصی که برروی لینکها کلیک کردهاند و… است.
کلیک کنید: لید چیست؟ چگونه ایجاد میشود؟
سایتis.gd
وبسایت gd. is هم دیگر سرویس کوتاهکننده خارجی است. در این سایتها همچون سایر موارد انجام فعالیت بسیار ساده است و شما میتوانید با فشردن shorten لینک مورد نظر را کوتاه کنید.
سایت opizo.com
یکی دیگر از سایتهای ایرانی در زمینه کوتاه کردن لینک اپیزو است، علاوهبر امر کوتاهسازی شما میتوانید از طریق آن برای urlهای خود تاریخ انقضا تعریف کنید آنها سفارشی کنید و مواردی از این قبیل.
علاوه بر این جالب است بدانید، اپیزو یک قابلیت دارد که از طریق آن شما میتوانید به کسب درآمد از آن نیز بپردازید، بدین منظور باید به زیرمجموعهگیری در سایت بپردازید.
سایت gg.gg
سایت gg.gg یکی دیگر از سایتها برای کوتاه کردن لینک است، نام این وبسایت در نگاه اول جالب است. شما علاوه بر استفاده از خدمات آن در سایت میتوانید از extension آن در مرورگرهایی همچون کروم و فایرفاکس نیز استفاده کنید.
همچنین قابلیت ایدهآل دیگر این سایت ارائه لینکهای کوتاه شده با ریدایرکت ۳۰۱ است که این موضوع میتواند تا حد بسیار زیادی برای سئو سایتتان مفید واقع شود.
سایت v.ht
این سرویس هم از دیگر موارد پرکاربرد در بین سرویسهای کوتاهکننده لینک در بین موارد موجود است. در این سایت شما میتوانید با کوتاه کردن لینک آن را آنالیز، سفارشسازی و ویرایش نمایید.
فقط نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای استفاده از خدمات v.ht حتما باید در آن عضو شوید و از طریق پنل مدیریتی به فعالیت بپردازید.
سایت Rebrandly
سایت Rebrandly این سرویس علاوه بر کوتاه کردن لینک، امکان برندسازی لینکها را نیز فراهم میکند.
مطالعه کنید: همه چیز در مورد روابط عمومی دیجیتال
ربات تلگرامی کوتاهکننده لینک
در کنار سایتهای معرفی شده، یکی از سادهترین روشها برای کم کردن لینک استفاده از ربات تلگرامی میباشد. این ربات در واقع متصل به سایت گوگل معرفی شده است و یعنی لینکی که شما دریافت میکنید از طریق این سرویس میباشد. (گاهی نیز از لینکهای سایت bit استفاده میکند.)
برای استفاده از ان بات کافی است تا آیدی shorturlbot@ را وارد کنید. بعد از وارد شدن به بات با زدن دکمه شروع و کپی لینک مورد نظر بعد از چند ثانیه لینک کوتاه شده خود را دریافت خواهید کرد.
آیا سایتهای کوتاهکننده لینک ایرانی و خارجی با یکدیگر تفاوت دارند؟
این سوال که آیا از سرویسهای کوتاهکننده لینک ایرانی استفاده کنیم یا خیر؟ بسیار پرسیده میشود، چرا که بسیاری از افراد بر این باورند سرویسهای کوتاه کننده ایرانی پایداری ندارند و ممکن است از دسترس خارج شوند. ما هیچ وقت نمیگوییم که سرویس ایرانی بر خارجی و یا بالعکس به یکدیگر برتری دارند!
اما خب سعی کنید همیشه از مواردی استفاده کنید که فعالیت آنها بررسی شده باشد و آنالیز دقیقی را به شما ارائه دهند.
در این رابطه ما چند سرویس ایرانی معتبر را در این مطلب برایتان معرفی کردیم و توصیه میکنیم که اگر میخواهید از این کوتاهکنندهها برای لینک کمپینها تبلیغاتی و یا موارد مهم این چنینی استفاده کنید، ابتدا سرویس مورد نظر خود را با چند آی پیمتفاوت سرچ و از در دسترس بودن آن اطمینان حاصل کنید.
کلام پایانی
در این مطلب سعی شد تا تمام نکات لازم در رابطه با کوتاه کردن لینک و همچنین بهترین سرویسهای که از آن میتوان بدین منظور استفاده کرد را معرفی کردهایم. علاوه بر شما میتوانید با سرچ SHORTINH URL در گوگل بسیاری سرویس را پیدا کنید، اما موارد اعلام شده جزء سرویسهایی هستند که تاکنون عملکرد خوبی را از خود ارائه دادهاند.
امیدواریم تا از اطلاعات این مقاله استفاده کافی را برده باشید؛ در صورت وجود هرگونه سوال با ما در ارتباط باشید. همچنین در صورتی که سرویس دیگری مد نظرتان هست حتما در قسمت دیدگاهها به ما معرفی کنید. .
درود بر شما
مطالب بسیار موفید بود. من از این کوتاه کننده لینک استفاده می کنم https://www.rizlink.com بنظرم بد نیست هم ساده است هم سریع هم رایگان.
با درود وقت بخیر
باسایت مستر لینک / لینک کوتاه کن لینک پیج بیو بساز و خیلی امکانات دیگه تمامی سرویس ها رایگان
بدون محدودیت
https://mrlink.in
یون فاجعس رو حساب اعتمادی که به سایت شما داشتم باهاش لینکامونو کوتاه کردیم و فرستادیم واسه مشتریا چند وقت بعد فهمیدیم همه لینکامونو پاک کرده و روشون تبلیغ vpn گذاشته!!! هیچ کسی هم پاسخگو نیست
ممنون خیلی خوب بود