سنجاب
مصاحبه‌ها
مدیرعامل مکتب‌شریف در گفت‌وگو با دی‌ام برد:

نرخ استخدام از فارغ‌التحصیلان بوت‌کمپ‌ها رشد کرده است

الهه صالحی الهه صالحی
فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 3 دقیقه
نرخ استخدام از فارغ‌التحصیلان بوت‌کمپ‌ها رشد کرده است

آموزش برنامه‌نویسی در ایران در سال‌های اخیر با تغییراتی همراه بوده است. در کنار سیستم آموزش سنتی دانشگاه‌ها، بوت‌کمپ‌ها به عنوان رویکردی متفاوت در آموزش مهارت‌های برنامه‌نویسی مطرح شده‌اند. آمارها و شواهد نشان می‌دهد رویکرد شرکت‌ها در استخدام نیروی متخصص در این حوزه نیز دستخوش تحولاتی شده است. در گفتگو با سعید فرجی، مدیرعامل مکتب شریف، به بررسی وضعیت کنونی آموزش برنامه‌نویسی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو، و مقایسه روندهای داخلی با آمارهای جهانی در این زمینه پرداخته‌ایم.

سعید فرجی، مدیرعامل مکتب شریف در گفت‌وگو با دی‌ام برد در رابطه با اینکه آموزش برنامه‌نویسی در ایران چه وضعیتی دارد و به چه سمتی می‌رود؟ می‌گوید: «در سال‌های اخیر علاقه جوانان به این حوزه به دلیل فرصت‌های شغلی مناسب و پویایی این صنعت رو به افزایش است و همین باعث شده با وجود دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی سنتی، بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی به عنوان یک روش آموزش سریع و کاربردی جایگاه ویژه‌ای پیدا کنن و شاهد تخصصی‌تر شدن دوره‌ها و افزایش کیفیت آموزش در این حوزه خصوصا تمرکز بیشتر بر مهارت‌های مورد نیاز بازار کار برای باشیم.»

او در ادامه در رابطه با روند رشدوتوسعه بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی در ایران توضیح می‌دهد: «رشد صنعت بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی و استقبال از این دوره‌ها به دلیل سرعت یادگیری، تمرکز بر مهارت‌های عملی و ارتباط نزدیکشان با صنعت در ایران با شیب کمی رو به افزایش بوده است. اما پیش‌بینی می‌شود این روند صعودی با توجه به رشد فرصت‌های شغلی بیشتر این حوزه در کشور ادامه یابد و شاهد ظهور بوت‌کمپ‌های تخصصی‌تر و برای سطح بالاتر در زمینه‌های خاص برنامه‌نویسی هم باشیم.»

نرخ استخدام از فارغ‌التحصیلان بوت‌کمپ‌ها رشد کرده است 1

سعید فرجی، مدیرعامل مکتب شریف

استخدام از بین فارغ‌التحصیلان بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی رشد کرده است

مدیرعامل بوت‌کمپ شریف در رابطه با میزان تقاضا برای دوره‌های برنامه نویسی در ایران نسبت به جهان، می‌گوید: «آمارها نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۴ در امریکا و اروپا، بیشتر از ۴۰ درصد از جذب شرکت‌ها در این موقعیت‌های شغلی از طریق دوره‌های برنامه‌نویسی است و پیش‌بینی می‌شود که این آمار در سال ۲۰۲۵ به بالای ۶۰ درصد برسد. اما در ایران، اگرچه استقبال جوانان برای یادگیری این مهارت افزایش یافته؛ اما نبود مسیرهای یادگیری دقیق و متناسب با بازار کار گاهی باعث ایجاد تصویر نادرست از این حوزۀ پرطرفدار شود. همچنین، انتظار می‌رود همکاری بیشتر بین بوت‌کمپ‌ها و شرکت‌های فناوری برای جذب و استخدام فارغ‌التحصیلان باعث شناخت بیشتر مخاطبان از مسیرهای صحیح یادگیری شود.»

فرجی با بیان این نکته که نرخ استخدام فارغ‌التحصیلان بوت‌کمپ‌های معتبر در شرکت‌های ایرانی در سال‌های اخیر نسبتاً رشد داشته، ادامه می‌دهد:‌ «تجربه استخدام این نیروها در شرکت‌ها سبب شده اولویت انتخاب این شرکت‌ها از بین بوت‌کمپرها باشد. عوامل متعددی هم بر این نرخ تاثیرگذار بوده‌اند که از جمله آن‌ها باید به کیفیت آموزش و سرفصل‌های به‌روز، مهارت‌های عملی و نمونه کارهای قوی، توجه ویژه مهارت‌های نرم در دروه‌ها، ارتباط بوت‌کمپ با صنعت و شرکت‌های فناوری، نیاز روزافزون بازار کار به متخصصان برنامه‌نویسی و عوامل این چنین اشاره کرد.»

به گفته او نرخ استخدام فارغ‌التحصیلان در مکتب اما در ۸ سال گذشته ۸۱ درصد بوده است.

 

به اشتراک بگذارید:
الهه صالحی
الهه صالحی
روزنامه‌نگاری خوانده‌م و عاشق رسانه‌م؛ دی‌ام برد برای من فرصت جدیدی بود که بیشتر از دنیای جذاب مارکتینگ بدونم.
نظرات

در حال بارگیری کپچا...