پنجره
چندرسانه‌ای گفت‌وگو
از اجرای کمپین در میانه‌‌ی جنگ تا کمپین جام‌جهانی در مارکتینگ خودرو۴۵؛

فصل جدید «رودررو» با چالش‌ها و استراتژی پوریا غفاری، Marketing Director خودرو۴۵

مرجان عبدی
مرداد ۶, ۱۴۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
فصل جدید «رودررو» با چالش‌ها و استراتژی پوریا غفاری، Marketing Director خودرو۴۵

فصل جدید برنامه ویدیویی «رودررو» دی‌ام برد آغاز شد. «رودررو» مجموعه گفت‌وگوهای تخصصی دی‌ام برد با مدیران و تصمیم‌گیران اکوسیستم کسب‌وکار و مارکتینگ ایران است؛ گفت‌وگوهایی درباره تجربه‌ها، تصمیم‌های کلیدی و چالش‌هایی که پشت مسیر رشد برندها قرار دارند. در نخستین قسمت این فصل، میزبان پوریا غفاری، Marketing Director خودرو۴۵، هستیم و درباره تصمیم‌های این مجموعه در سالی متفاوت، مسیر بازاریابی این برند و چالش‌های پیش‌روی آن گفت‌وگو می‌کنیم.

در نخستین قسمت فصل جدید «رودررو» میزبان پوریا غفاری، Marketing Director خودرو۴۵ هستیم و درباره تصمیم‌های بازاریابی، تجربه‌های اجرایی و چالش‌هایی که این برند در مسیر رشد خود پشت سر گذاشته، گفت‌وگو می‌کنیم.

در این قسمت درباره ساختار تیم مارکتینگ خودرو۴۵، شیوه شکل‌گیری این تیم، ترکیب تخصص‌ها و نقش فعالیت‌های برون‌سپاری صحبت می‌کنیم. همچنین به تجربه این مجموعه از استفاده از هوش مصنوعی در فرآیندهای بازاریابی و کاربردهای عملی آن در تصمیم‌گیری‌های مارکتینگ می‌پردازیم.

نیکران

بخش دیگری از این گفت‌وگو به تجربه خودرو۴۵ از فعالیت در بازار پرنوسان خودرو، اجرای کمپین‌های محیطی در شرایط بحرانی و تصمیم‌های پشت اجرای کمپین‌های گسترده، از جمله کمپین ۳۶۰ درجه همزمان با جام‌جهانی اختصاص دارد.

در پایان نیز از پوریا غفاری می‌خواهیم مهم‌ترین تجربه‌ای را که طی یک سال گذشته در مسیر مدیریت مارکتینگ خودرو۴۵ به دست آورده، با مدیران مارکتینگ و فعالان اکوسیستم کسب‌وکار به اشتراک بگذارد؛ تجربه‌ای که شاید بتواند برای دیگر برندها نیز کاربرد داشته باشد.

این ویدیو را می‌توانید در آپارات و یوتوب دی‌ام برد تماشا کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نوبیتکس
به اشتراک بگذارید:
مرجان عبدی
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

نیکران