پرفورمنس مارکتینگ پلتفرم تبلیغات آنلاین دارت ادز
رپورتاژ

از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4 [مقایسه ام وان تا ام فور]

شقایق پرورش شقایق پرورش
27 آبان 1403
زمان مطالعه: 6 دقیقه
از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4 [مقایسه ام وان تا ام فور]
زمان مطالعه: 4 دقیقه

اکنون چهار نسل از پردازنده‌های مک بوک از جمله M1، M2، M3 و M4 برای انتخاب وجود دارند. تراشه جدید معرفی شده M4 نشان می‌دهد که اپل سرمایه گذاری زیادی برای توسعه اکوسیستم هوش مصنوعی روی دستگاه خود انجام می‌دهد. این تراشه تسلط منحصر به فرد اپل را بر سخت افزار و نرم افزار دستگاه‌های مک بوک خود نشان می‌دهد. با این حال، تفاوت مک بوک ایر در نسخه‌های مختلف چیست؟

در این بررسی به مقایسه طراحی، نمایشگر، عمر باتری و مقایسه پردازنده M4 و M3 و M2 و M1 می‌پردازیم و همین طور برای مشاهده لیست قیمت مک بوک ایر به سایت پلازا مراجعه کنید.

مقایسه طراحی از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4

تکامل طراحی سری مک بوک ایر با M1 مک بوک ایر آغاز می‌شود که طراحی باریک و مخروطی را دوباره معرفی کرد، اما این لپ تاپ لبه‌های گردتری نسبت به مدل‌های قبلی خود داشت. مک بوک M1 بسیار سبک وزن است و اپل توانسته است طراحی مینیمالیستی و ظریف را حفظ کند و در عین حال عملکرد بسیار بالایی را به لپ تاپ خود ارائه دهد.

مک بوک ایر M2 با بازنگری کامل توانست طراحی را یک قدم جلوتر ببرد و لبه‌های مخروطی را برای شکلی صاف‌تر و مربعی‌تر حذف کرد. این بازطراحی صفحه نمایش کمی بزرگتر با ضریب فرم نازکتر را به ارمغان آورد. این مدل با یک شاسی آلومینیومی صیقلی و مدرن که در رنگ‌های جدید مانند Starlight و Midnight موجود است و ظاهری باکیفیت‌تر دستگاه می‌دهد.

مک بوک ایر M4 مسیر طراحی تعیین شده توسط مدل‌های M2 و M3 را ادامه می‌دهد، اما با اصلاحات ظریف! این لپ تاپ لبه‌های تخت و وزن سبک خود را حفظ می‌کند و جدیدترین زبان طراحی اپل را با حاشیه‌های باریک‌تر در اطراف صفحه نمایش در خود جای می‌دهد. همچنین دارای ساختار قوی‌تر و کارآمدتر است، قابلیت حمل و دوام را بهینه می‌کند. هر چهار مک بوک از زبان طراحی اپل پیروی می‌کنند که بر سادگی و مینیمال بودن استوار است.
مقایسه نمایشگر از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4

مک بوک ایر M3 همان صفحه نمایش 13.6 اینچی Liquid Retina مدل M3 را ادامه می‌دهد، اما از پیشرفت‌های تراشه M3 در پردازش گرافیکی سود می‌برد و عملکرد گرافیکی روان‌تری دارد. در حالی که وضوح و روشنایی شبیه به M2 است، صفحه نمایش M3 می‌تواند وظایف سخت‌تری را با دقت و سرعت بیشتر رنگ انجام دهد.

انتظار می‌رود که مک بوک ایر M4 با سطوح روشنایی بهبود یافته (احتمالاً تا 600 نیت)، دقت رنگ بهتر و احتمالاً افزایش نرخ تازه‌سازی یا فناوری پیشرفته‌تر ProMotion، نمایشگر را حتی جلوتر ببرد. اگرچه جزئیات خاصی تأیید نشده است، اما احتمالاً کیفیت صفحه نمایش را مطابق با استانداردهای فعلی یا فراتر از آن سوق می‌دهد و آن را برای تولید محتوای حرفه‌ای ایده آل می‌کند.

مقایسه عملکرد از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4

حالا به سراغ تفاوت مک بوک ایر در پردازنده می‌رویم. مک بوک ایر M1 اولین لپ تاپی بود که سیلیکون سفارشی مبتنی بر ARM اپل را معرفی کرد و عملکرد قابل توجهی را نسبت به مدل‌های مک بوک ایر مبتنی بر اینتل داشت. این مک بوک دارای یک CPU 8 هسته‌ای و یک GPU یکپارچه 7 یا 8 هسته‌ای است. این عملکرد برای کارهای روزمره، ویرایش متوسط ​​عکس و ویدیو و بازی‌های سبک بسیار کارآمد است. مک بوک M1 می‌تواند اکثر وظایف را بدون زحمت انجام دهد، اما فاقد پردازش بیشتر برای کارهای شدیدتر مانند بازی‌های سنگین و رندر فیلم است.

انتظار می‌رود که مک بوک ایر M4 یک جهش بزرگ در عملکرد باشد و احتمالاً هسته‌های بیشتری یا پیکربندی‌های GPU پیشرفته را ادغام کند. با حافظه سریع‌تر و مشخصات بهینه شده، احتمالاً عملکردی را افزایش می‌دهد که فشرده‌ترین وظایف حرفه‌ای، از جمله بازی‌های سنگین و برنامه‌های گرافیکی فشرده را انجام می‌دهد. در حالی که همچنان تمرکز اپل روی بهره وری انرژی است، مک بوک M4 می‌تواند عمر باتری بالایی را ارائه دهد.
مقایسه عمر باتری از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4

مک بوک ایر M1 با عمر باتری خوبی دارد و به لطف تراشه کم مصرف M1 تا 18 ساعت پخش ویدئو را ارائه می‌دهد. ترکیبی از معماری کم مصرف و طراحی سبک وزن، این لپ تاپ اپل را به یکی از بهتری لپ تاپ‌های سری Air با عمر باتری بالا تبدیل کرده است که برای کاربرانی که بدون نگرانی در مورد شارژ نیاز به استفاده در تمام طول روز دارند، عالی است.

مک بوک ایر M4 احتمالاً به این روند عمر باتری استثنایی ادامه خواهد داد. کاربران با بهینه سازی‌های بیشتر در مصرف انرژی، ممکن است طول عمر نگه داری شارژ بیشتری را تجربه کنند؛ احتمالاً 20 ساعت پخش ویدیو یا بیشتر داشته باشند و در عین حال از عملکرد قدرتمند دستگاه خود لذت ببرند. بهبود کارایی کلی در تراشه M4 همراه با بهینه سازی نرم افزار، مک بوک ایر M4 را به یکی از کم مصرف‌ترین لپ تاپ‌های بازار تبدیل می‌کند.

مقایسه وزن از مک بوک ایر M1 تا مک بوک های M4

مک بوک ایر به‌عنوان یک لپ تاپ سبک وزن و قابل حمل و ایده آل برای دانشجویان، متخصصان و کسانی که از لپ تاپ خود را مدام حمل می‌کنند. با ظهور تراشه‌های سری M اپل (M1، M2، M3 و M4)، وزن مک بوک ایر تغییراتی را به خود دیده است که با به‌روزرسانی‌های طراحی و بهبود عملکرد هر نسخه جدید مطابقت دارد. مک بوک ایر اولیه M1 اپل با استفاده از سیلیکون خود که به طور قابل توجهی کارآمد و جمع و جور بود، تغییر قابل توجهی را از مک بوک های مبتنی بر اینتل نشان می‌دهد. این مک بوک به طور قابل توجهی کارآمد و جمع و جور بود و امکان طراحی باریک و سبک وزنی حدود 1.29 کیلوگرم را فراهم می‌کند.

با نگاهی به آینده، اگر اپل یک مک بوک ایر M4 را عرضه کند، با توجه به زبان طراحی اخیر و اولویت‌های اپل، احتمالاً وزن آن حدود 1.22 باقی خواهد ماند. تغییرات طراحی ممکن است به جای کاهش بیشتر وزن، بیشتر بر کارایی و مدیریت حرارتی تمرکز کنند، به خصوص که اپل همچنان به افزایش قابلیت‌های عملکردی بدون تأثیرگذاری بر قابلیت حمل ادامه می‌دهد.

کدام مدل را بخریم؟

سری MacBook Air گزینه‌هایی با تراشه‌های M1، M2، M3 و M4 ارائه می‌دهد که هر کدام برای انواع مختلف کاربران مناسب هستند. مک بوک M1 یک انتخاب مقرون به صرفه است که عملکرد قوی را برای کارهای اساسی ارائه می‌دهد که برای دانشجویان یا کاربران عادی گزینه خوبی است. مک بوک M2 از نظر قدرت و کارایی بهتر است، به همین دلیل برای دانشجویان، کاربران عادی و حتی متخصصان انتخابی عالی خواهد بود.

همچنین توصیه می‌کنیم لیست قیمت مک بوک ایر را بررسی کنید. هر مدل از این دستگاه‌ها براساس مشخصات و سایز در قیمت‌های مختلف عرضه می‌شوند. مطمئناً ارزان‌ترین گزینه مربوط به مک بوک ایر M1 است. گران‌ترین لپ تاپ ایر نیز M4 خواهد بود. اگر محدودیت بودجه دارید، توصیه می‌کنیم مک بوک M3 13 اینچی را انتخاب کنید که ارزان‌تر از مدل 15 اینچی است. در نهایت، تفاوت سه نسخه آخر از جمله M2، M3 و M4 خیلی زیاد نیست و اگر با لپ تاپ کار سنگین انجام نمی‌دهید و بودجه کمی دارید، مک بوک ایر M2 بهترین گزینه خواهد بود.

پاکت
به اشتراک بگذارید:
شقایق پرورش
شقایق پرورش
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

هارمونی