پنجره
اخبار
از تب جام جهانی تا تبلیغات محله‌محور؛

ویژن طرح رسام دو کمپین تبلیغات محیطی جدید معرفی کرد

مرجان عبدی
خرداد ۱۷, ۱۴۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ویژن طرح رسام دو کمپین تبلیغات محیطی جدید معرفی کرد

ویژن طرح رسام، مجری تبلیغات در جایگاه‌های سوخت، به مناسبت جام جهانی از دو کمپین جدید تبلیغات محیطی رونمایی کرده است. به گفته این مجموعه، توقف چنددقیقه‌ای مخاطبان در جایگاه‌های سوخت، ظرفیت قابل توجهی برای اجرای کمپین‌های تبلیغاتی در این فضا ایجاد می‌کند.

نخستین کمپین با محوریت جام جهانی فوتبال طراحی شده و از اول خرداد تا پایان تیرماه اجرا می‌شود. این کمپین در قالب چند پکیج تبلیغاتی استراتژیک از جمله کاپیتان، پنالتی، قهرمانی و مربی ارائه شده و بر حضور برندها در مسیرهای پرتردد شهری و جایگاه‌های سوخت تمرکز دارد.

کمپین دوم با عنوان «محله‌محور» معرفی شده است. در این مدل، برندها می‌توانند تبلیغات خود را در جایگاه‌های سوخت مناطق مشخصی از شهر اکران کنند و بر مخاطبان یک محدوده جغرافیایی خاص تمرکز داشته باشند. ویژن پیرامون این اقدام خود توضیح می‌دهد: «این کمپین منحصراً با هدف نقطه‌زنی و تبلیغات کاملاً هدفمند طراحی شده است. قلب تپنده هر منطقه، پمپ‌بنزین آن است؛ جایی که پیام شما در زمان توقف مخاطب، با بالاترین بازدهی مستقیماً به اهالی همان محله می‌رسد. علاوه بر این اکران فیزیکی قدرتمند، در صورت تمایلِ برندها، امکان ارائه خدمات مکمل دیجیتال (مانند پیامک منطقه‌ای و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی مختص همان محله) نیز فراهم است تا کسب‌وکارها منطقه خود را کاملاً قبضه کنند.»

نیکران

بر اساس اعلام ویژن طرح رسام، در کنار اکران محیطی، امکان استفاده از برخی خدمات مکمل دیجیتال از جمله پیامک منطقه‌ای و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی با تمرکز بر همان محدوده جغرافیایی نیز فراهم شده است.

این مجموعه اعلام کرده که ظرفیت برخی جایگاه‌های منتخب برای اجرای این کمپین‌ها محدود است و برنامه‌ریزی رسانه‌ای آن‌ها از هم‌اکنون آغاز شده است.

به اشتراک بگذارید:
مرجان عبدی
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

نیکران