یکتانت
اخبار و گزارشات

اکسیراز کمپین «سرمایه‌گذار To سرمایه‌گذار» را از ورزشکاران آغاز کرد

فاطمه شایگان
مهر ۲۱, ۱۴۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اکسیراز کمپین «سرمایه‌گذار To سرمایه‌گذار» را از ورزشکاران آغاز کرد

اکسیراز کمپین «سرمایه‌گذار To سرمایه‌گذار» را اجرا کرد و از ورزشکاران به‌عنوان اولین گروه مخاطبان خود استفاده کرد. این مجموعه قصد دارد این کمپین را به گروه‌های دیگر نیز گسترش دهد.

به گزارش دی‌ام‌ برد، اکسیراز که در زمینه فروش فیزیکی شمش‌های طلای ۲۴ عیار فعالیت می‌کند، کمپین «سرمایه‌گذار To سرمایه‌گذار» را در باشگاه انقلاب برگزار کرد. این کمپین با تمرکز بر جامعه ورزشکاران به‌عنوان اولین گروه هدف اجرا شد؛ با این حال، برنامه اکسیراز به این گروه محدود نیست و قرار است در ادامه، عموم مردم نیز امکان مشارکت در آن را داشته باشند.

در این کمپین، مخاطبان می‌توانستند با استفاده از دستگاه موجود در محل، پس از ثبت مشخصات خود، جمله‌ای دلخواه با موضوع طلا بنویسند. این جمله از طریق پیامک برای آن‌ها ارسال می‌شد تا با انتشار آن در استوری و تگ‌کردن صفحه اکسیراز، در قرعه‌کشی شمش طلا شرکت کنند.

نیکران

اکسیراز به‌دنبال روش‌های تازه بازاریابی

فرید تشیعی، مدیر مارکتینگ اکسیراز، با اشاره به برگزاری اولین رویداد حضوری اکسیراز در باشگاه انقلاب گفت: «ایده اصلی این رویداد، استفاده هم‌زمان از سئو و BTL در اجرای کمپین بوده است. اکسیراز با اجرای این رویداد تلاش کرده است رویکردی متفاوت را در بازاریابی خود دنبال کند و از روش‌هایی استفاده کند که پیش از این، رقبای این مجموعه به سراغ آن‌ها نرفته بودند.»

گسترش کمپین به گروه‌های دیگر

تشیعی با اشاره به انتخاب ورزشکاران به‌عنوان گروه هدف این کمپین توضیح داد که «سرمایه‌گذار To سرمایه‌گذار» قرار نیست به این گروه محدود بماند و در ادامه، گروه‌های دیگری از مردم نیز امکان مشارکت در آن را خواهند داشت.

او همچنین توضیح داد:‌ «اکسیراز قصد دارد با حضور در گروه‌ها و موقعیت‌های مختلف، شناخت مخاطبان از فعالیت‌های خود را گسترش دهد. همچنین،‌ هدف این است که با اجرای رویدادهای حضوری در مکان‌های مختلف، این تصویر در ذهن مردم تقویت شود که اکسیراز در حوزه فروش فیزیکی طلا فعالیت می‌کند و صرفاً یک پلتفرم دیجیتال نیست.»

به اشتراک بگذارید:
فاطمه شایگان
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

نیکران