ویدئو مارکتینگ، ابزار قدرتمندِ تبلیغات دیجیتال
فهرست مطلب
بازاریابان از ویدئو مارکتینگ برای تقویت استراتژی بازاریابی خود استفاده و ترندهای در حال ظهور را براساس آمارهای معتبر تحلیل میکنند. به همین سبب، هر کسبوکار میتواند رویکرد خود به محتوای ویدئویی را برای سال جدید ارتقا دهد.
به اطرافتان نگاه کنید. نه مثل سابق اما حتما افرادی را میبینید که در موبایل خود غوطهورند؟ احتمالا در حال چت، مرور وب یا گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هستند و اگر خیلی خوش شانس باشند میتوانند ویدئویی هم تماشا کنند. البته این شرایط ما در ایران است اما آنچه در جهان در حال رخ دادن است طور دیگری است.
آنچه اعجابانگیز است این است که چگونه ویدئو در طول یک دهه گذشته محبوبیت پیدا کرده است و بازاریابان و سازندگان چگونه از آن برای برقراری ارتباط با جهان استقبال کردهاند.
در سال جاری، ۵۹ درصد بازاریابان بر این باورند که بازاریابی ویدئویی، ROI مثبتی داشته و ۵۸ درصد آنها قصد دارند در آینده ویدئوهای بیشتری را در استراتژیهای بازاریابی خود بگنجانند. این آمار نشاندهندهی سودمند بودن ویدئو مارکتینگ برای کسبوکارهاست.
تاثیرگذاری بیشتر تبلیغات ویدئویی
- ۶۵ درصد بازاریابان خواهان آگاهی برای برند خود هستند و ۶۴ درصد از ویدئو برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند.
- ۵۵ درصد بازاریابان برای افزایش تعامل از ویدئو بهره میبرند که به میزان ۶۰ درصد سودمندی روند تبلیغات را بهبود بخشیده است.
- ۳۷ درصد بازاریابان خواستار افزایش نرخ تبدیل هستند، در حالی که استفاده از ویدئو در افزایش این نرخ تا ۵۷ درصد کارآمد بوده است.
امروزه، این ابزار تبلیغاتی به طور مداوم در حال تکامل است، ویدئو مارکتینگ به بازاریابان و سازندگان کمک میکند تا استراتژیهای آنلاین خود را ارتقا دهند.
انجام بیش از 70 درصد جستجوها با موبایل
به گزارش Business.Adobe اولین تغییر در موبایل در ۲۰۱۲ آغاز و به سرعت فراگیر شد. بررسیها نشان میدهد که ۶۸ درصد مصرفکنندگان با گوشیهای خود ویدئو تماشا میکنند که نسبت به سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است. این تغییر اولیه، همراه با افزایش شبکههای اجتماعی، زمینه مساعدی را برای رونق ویدئو مارکتینگ ایجاد کرد. در واقع ۵۹ درصد مردم، حدود یک چهارم یا بیشتر از زمان خود را صرف تماشای ویدئو در شبکههای اجتماعی میکنند.
برای کسبوکارهایی که خواستار حضور و فعالیت در بسترهای آنلاین هستند، بهینهسازی محتوا برای موبایل امری کلیدی و حیاتی است؛ چه وبسایت باشد و چه محتوا، اگر سازگار با موبایل نباشد، مردم نسبت به آن علاقهای نشان نمیدهند و توجه خود را به محتوای دیگر معطوف خواهند کرد.
براساس گزارش Statista، هزینههای تبلیغات بهینهسازی شده برای موبایل در ۲۰۲۱ به رکورد ۲۸۸ میلیارد دلار در سراسر جهان رسید. آخرین دادهها نشان میدهد که این هزینهها تا ۲۰۲۴ به ۴۱۳ میلیارد دلار خواهد رسید؛ اگر محتوای خود را برای موبایل بهینهسازی نکردهاید، پس بهتر است هرچه سریعتر آن را در اولویت قرار دهید.
ویدئوی کوتاه و ببیندگان بیشتر
اولین پلتفرمی که ویدئوهای کوتاه را محبوب کرد، Vine در ۲۰۱۲ بود. گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی ساخت و انتشار محتوای آنلاین را برای مردم بیش از گذشته آسان کردهاند و درست مانند Vine، محتواهای ویدئویی کوتاه به سرعت وایرال شدند. این پلتفرم سریعترین اپلیکیشن موبایل جهان بود اما در ۲۰۱۷ تعطیل شد.
پس از آن، اپلیکیشنهای قدرتمندتری ظهور کردند. در ۲۰۱۶، تیک تاک وارد حوزه بازیهای اجتماعی شد و دنیا را وارد عرصهی تازهای از ویدئو مارکتینگ کرد. ساختار و ویژگیهای اعتیادآور این اپلیکیشن، آن را برای مخاطبان جوان جذابتر کرد. براساس نظرسنجی پیپر سندلر از نسل سوم Z، تیک تاک پلتفرم محبوب نوجوانان معرفی شد و برای اولین بار از اسنپچت پیشی گرفت.
مدت کوتاهی پس از موفقیت تیک تاک، دیگر پلتفرمها نیز به سراغ ویدئوهای کوتاه رفتند، یوتیوب ویدئوهای کوتاه منتشر کرد؛ اینستاگرام Reels را انتشار و تقریبا هر پلتفرم اجتماعی دیگری اکنون دارای ویژگی “stories” است که به شما اجازه آپلود ویدئوهای کوتاه را میدهد. با این حال، محبوبیت ویدئوهای کوتاه به معنای مرگ محتوای بلند نیست؛ اما ویدئوهای کوتاه با محتوای کوتاه بخش بزرگی از زندگی مردم را احاطه کردهاند.
از آنجا که ویدیوهای کوتاه کاندیدتر و نسبتا کم هزینهتر هستند، بازاریابان به راحتی میتوانند از طریق این رسانه وارد عمل شوند و با مخاطبان خود تعامل داشته باشند.
شبکه تبلیغات ویدئویی رسا بستری برای معرفی و تبلیغ کسبوکار و برندها در قالب پریرول، نوتیف ویدئویی، نیتیو ویدئویی است. شبکه تبلیغات ویدئویی رسا پلتفرمی برای اجرای کمپینهای تبلیغاتی است که از طریق آن کسبوکارها میتوانند کمپینهای خود را مدیریت و اجرا کنند.
پیشتازی شبکههای پخش آنلاین
در دوران اوج همهگیری، زمانی که همه چیز طبق فاصله اجتماعی تعریف شد، شبکههای پخش زنده، مردم را دور هم جمع کردند، مردم از خانههای خود در عروسیها و کنسرتها شرکت میکردند.
بر اساس گزارش (MRFR)، اندازه بازار جهانی لایو استریم ممکن است تا ۲۰۲۷ به ۲۴۷،۲۷۵ میلیون دلار (USD) گسترش یابد و این عامل روند توسعه و فراگیری بیشتر استفاده از ویدئو مارکتینگ میشود. با عادی شدن روند بازار جهان، شاهد محبوبیت رویدادهای ترکیبی بودیم که راه را برای تجربههای جدید و ادغام فضاهای دیجیتال و واقعی هموار کرده است. برای مثال، برگزاری کنسرتهای مجازی.
برای کسبوکارهایی با مخاطبان خاص یا چرخههای فروش کوتاه، لایو استریم میتواند راه خوبی برای تعامل با مردم باشد. از این طریق، میتوان به سرعت نظرات بینندگان را دریافت کرد و به سوالات پاسخ داد. این روند بهترین حالت یک ارتباط شخصیسازی شده است که با کمک ویدئو مارکتینگ محقق میشود.
گرایشهای عمومی مصرفکنندگان نشان میدهد که مردم به دنبال تجربههای رسانهای خودمانیتر و فراگیرتر هستند و بهرهگیری از ویدئو مارکتینگ میتواند بهترین راهکار باشد.
با ثبتنام در شبکه تبلیغات ویدئویی رسا، میتوانید محدوده جغرافیایی خود را با توجه به IP انتخاب کنید و در پی آن، انتخاب دستگاه و سیستم عامل، اپراتور، ناشر، دفعات تکرار، بودجه روزانه و کل، امکان A/B تست، تعیین زمان پخش بر اساس روز و ساعت و در نهایت راهاندازی کمپین ریتارگتینگ نیز فراهم است. تبلیغدهندگان میتوانند در پروفایل کاربری خود به گزارشات کمپین و محتوا دسترسی داشته باشند. در واقع اجرا کمپین تبلیغاتی خود را مدیریت و اجرا کنند.