پنجره
اخبار و گزارشات

صعود ۵۰ دانشجوی دانشگاه شریف به دماوند با حمایت نوبیتکس

ترانه رسولیان
شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
صعود ۵۰ دانشجوی دانشگاه شریف به دماوند با حمایت نوبیتکس

نوبیتکس در راستای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی (CSR) خود، از صعود گروه کوهنوردی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به قله دماوند حمایت کرد. در این برنامه، ۵۰ نفر از اعضای گروه از سه جبهه مختلف مسیر صعود را طی کردند و به قله رسیدند.

به گزارش دی‌ام برد، ۵۰ نفر از اعضای گروه کوهنوردی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با حمایت نوبیتکس و با شعار «بیش از پیش» از سه جبهه مختلف به قله دماوند صعود کردند. این برنامه در راستای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی نوبیتکس و با تمرکز بر همراهی با تجربه‌های جمعی و جامعه دانشگاهی اجرا شده است؛ برنامه‌ای که در کنار ماهیت گروهی خود، پیوند قدیمی میان نوبیتکس و دانشگاه صنعتی شریف را نیز یادآوری می‌کند.

نوبیتکس اعلام کرده است که فعالیت‌های CSR این مجموعه طی سه سال گذشته در حوزه‌هایی از جمله آموزش و افزایش آگاهی، محیط‌زیست، فرهنگ و تجربه‌های جمعی دنبال شده و ادامه دارد.

نیکران

صعود ۵۰ دانشجوی دانشگاه شریف به دماوند با حمایت نوبیتکس 1

از نیمکت‌های شریف تا صعود به دماوند

حمایت نوبیتکس از این صعود، در ادامه ارتباط این مجموعه با دانشگاه صنعتی شریف انجام شده است. هم‌بنیان‌گذاران نوبیتکس  از دانش‌آموختگان دانشگاه شریف هستند و بخشی از مسیر شکل‌گیری و ایده اولیه نوبیتکس نیز به این دانشگاه بازمی‌گردد. شعار «بیش از پیش» نیز برای این برنامه با تأکید بر مفهوم ادامه مسیر و عبور از دستاوردهای پیشین انتخاب شده است.

صعود ۵۰ دانشجوی دانشگاه شریف به دماوند با حمایت نوبیتکس 2

صعود ۵۰ دانشجوی دانشگاه شریف به دماوند با حمایت نوبیتکس 3

به اشتراک بگذارید:
ترانه رسولیان
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

نیکران