پنجره
گزارش‌ها اخبار
گزارش عملکرد جاباما در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود

رشد ۱۶۰ درصدی نظرات و ۱۴ درصدی تعداد کاربران
یاسمن منفرد یاسمن منفرد
آبان ۲۰, ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 5 دقیقه
هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود

«جاباما» گزارش عملکرد خود در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد. در این سال، حدود یک میلیون کاربر جدید به پلتفرم اضافه شد و مجموع کاربران به بیش از ۸ میلیون نفر رسید. تعداد میزبانان و اقامتگاه‌ها نسبت به سال گذشته ثابت ماند و به‌ترتیب بیش از ۱۸ هزار میزبان و ۳۰ هزار واحد اقامتی گزارش شد. همچنین، ۳۹۱,۶۳۴ نظر و امتیاز ثبت شد که نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱.۶ برابر رشد داشته است. تعداد شهرهای تحت پوشش جاباما نیز با افزایش ۶۳ شهر به ۸۳۲ شهر رسید.

به گزارش دی‌ام برد، پلتفرم اجاره روزانه اقامتگاه و ویلا جاباما گزارش عملکرد خود در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

گزارش کامل را از اینجا دریافت کنید.

طبق این گزارش:

  • در سال ۱۴۰۳، حدود یک میلیون کاربر جدید به کاربران جاباما اضافه شدند و مجموع کاربران این پلتفرم به بیش از هشت میلیون نفر رسید.
  • تعداد میزبانان در مقایسه با سال ۱۴۰۲ تغییری نداشته و همچنان بیش از ۱۸ هزار نفر است. همچنین، تعداد اقامتگاه‌ها نیز مشابه سال گذشته، بیش از ۳۰ هزار واحد گزارش شده است.
  • تعداد نظرها و امتیازها با رشد ۱.۶ برابری نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۱,۱۱۲,۷۵۱ مورد افزایش یافته است.
  • تعداد شهرهای تحت پوشش جاباما در سال ۱۴۰۳ به ۸۳۲ شهر رسید که ۶۳ شهر بیشتر از سال قبل است.
  • در مجموع، ۱,۰۲۱ تجربه در جاباما ثبت شده که نشان دهنده افزایش ۳۷۵ تجربه جدید نسبت به سال ۱۴۰۲ است.
  • میانگین رشد سالانه جاباما حدود ۲۰۶ درصد گزارش شده است.
  • ۲۰ درصد از اقامتگاه‌های غیرهتلی آنلاین و حدود ۸۰ درصد آفلاین رزرو می‌شوند.
  • اندازه بازار اقامتگاه‌های غیرهتلی ایران به ۲۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. (۱.۱۷ برابر رشد نسبت به سال گذشته)

بررسی رفتار جست‌وجوی کاربران در بازار گردشگری

مقایسه جست‌وجوی عبارت عمومی «اجاره ویلا» با جست‌وجوی برند «جاباما» در سال‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که در فصل‌های کم‌تقاضا، جست‌وجوی برند حدود ۱.۸ برابر بیشتر از عبارت عمومی بوده و این عدد در فصل‌های پرتقاضا به ۴.۹ برابر رسیده است.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 1

تحلیل آماری رزروها و رفتار سفر مهمانان

الگوی رفتار سفر مهمانان در سال ۱۴۰۳ نشان میدهد که بیشتر سفرها به صورت گروهی و به طور متوسط شامل ۶ نفر بوده است و برای اقامت هر گروه سفر مشابه با سال گذشته به طور متوسط ۲ اتاق رزرو شده است.

  • متوسط مبلغ هر رزرو: ۳,۴۰۰,۰۰۰ تومان

  • متوسط تعداد نفر-شب در هر رزرو: ۵.۱۹ نفر-شب

  • متوسط تعداد اتاق-شب در هر رزرو: ۱.۶ اتاق-شب

توضیح اصطلاحات:

  • نفر شب: تعداد مهمانان ضربدر تعداد شب‌های اقامت؛ معیاری برای اندازه‌گیری حجم واقعی اقامت.

  • اتاق شب: تعداد اتاق‌های رزرو شده در هر شب؛ معیاری برای سنجش تقاضا بر اساس واحدهای اقامتی، نه تعداد افراد.

ثبت ۳۹۱,۶۳۴ نظر و امتیاز در سال ۱۴۰۳

طبق این گزارش، در سال ۱۴۰۳، ۳۹۱,۶۳۴ نظر و امتیاز در جاباما ثبت شد (۱.۶ برابر سال قبل) و مجموع کل نظرات و امتیازها به ۱,۱۱۲,۷۵۱ عدد رسید.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 2

همچنین در سال ۱۴۰۳، پاسخ‌دهی میزبانان به دیدگاه‌های مهمانان ۸۰٪ افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد تعامل میان میزبانان و مهمانان در این پلتفرم است.

  • میانگین امتیاز کاربران: ۴.۴ از ۵ (۲.۳٪ رشد نسبت به سال ۱۴۰۲)

  • نرخ مشارکت کاربران در امتیازدهی: ۵۱٪

  • تعداد کل نظرات و امتیازها همراه با تصویر: ۳,۱۹۱

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 3

دسته‌بندی‌های جدید جاباما برای جست وجوی اقامتگاه

یکی از تغییرات مهم محصول جاباما در سال ۱۴۰۳، معرفی دسته‌بندی‌های جدید اقامتگاه‌ها بود. این قابلیت در زمستان همان سال و همزمان با آغاز پیش‌فروش سفرهای نوروزی، با اضافه شدن بیش از ۲۰ دسته‌بندی جدید رونمایی شد.
در ساختار جدید، به جای تمرکز صرف بر مقصد، گزینه‌های مختلفی مانند لب آب، بکر و دنج، خانه‌های گیلانی و غیره نیز اضافه شده است. علاوه بر این، دسته‌هایی مانند اقامتگاه‌های ویژه توان‌یابان و اقامتگاه‌های با صبحانه نیز به محصول افزوده شده است.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 4 هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 5

رشد ۷۰ درصدی کاربران محصول «تجربه» نسبت به سال ۱۴۰۲

طبق آنچه در این گزارش ذکر شده، جاباما برای حمایت از تجربه‌های اصیل و به یادماندنی سفر (مانند پرسه در محله زرتشتی‌های یزد و شب‌نشینی در سواحل جنوب)، در سال ۱۴۰۱ محصولی به نام «تجربه» معرفی کرد که توسط میزبانان محلی ارائه می‌شود.
در سال ۱۴۰۳، چشم‌انداز بلندمدتی ترسیم شد تا گستردگی این تجربه‌ها هم‌تراز با توسعه اقتصاد محلی باشد. همچنین، در کوتاه‌مدت بر اساس نیازها و چالش‌های واقعی حوزه تفریحات و سرگرمی، راهکارهایی ارائه شد تا دسترسی مسافران به فعالیت‌های تفریحی در هر شهر ساده‌تر شود.
اکنون شمار تجربه‌ها از مرز ۱,۰۰۰ فعالیت گذشته و همچنان در حال افزایش است. رشد تعداد کل رزور تجربه‌ها نیز ۱۰۲ درصد گزارش شده است.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 6

  • در سال ۱۴۰۳، ۵ استان و ۱۶ شهر جدید، از جمله تالش، تبریز، تهران و رامسر، میزبان «تجربه‌» جاباما در سراسر ایران شدند.
  • استان‌های مازندران، گیلان، هرمزگان و اصفهان بیشترین تعداد رزرو تجربه را به خود اختصاص دادند و عمده فعالیت این محصول در همین استان‌ها متمرکز است.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 7

کمپین‌ها و فعالیت‌های مارکتینگی جاباما در سال ۱۴۰۳

در سال ۱۴۰۳، جاباما چند کمپین مختلف برگزار کرد: در بهار یک کمپین ۲۵ روزه با هدف یادآوری لحظات به‌یادماندنی سفر، در تابستان کمپینی با محوریت چالش‌های رزرو سنتی اقامتگاه اجرا شد و در نیمه دوم سال کمپینی برای معرفی دسته‌بندی‌های جدید اقامتگاه‌ها برگزار شد.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 8هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 9 هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 10

در سال ۱۴۰۳، حدود ۱۰۰ اقامتگاه از خدمات بازاریابی جاباما استفاده کردند. برای صفحات اینستاگرام این اقامتگاه‌ها مجموعاً ۴۰,۵۰۰ محتوا شامل پست و استوری تولید شد و مجموع بازدیدها از این صفحات به ۲۵۰ میلیون بازدید رسید. همچنین، تبلیغات انجام‌شده برای اقامتگاه‌ها ۵,۰۰۰ بار شامل اینفلوئنسر مارکتینگ و آگهی‌های گسترده بوده است.

هنوز ۸۰ درصد رزروهای اقامتگاه‌های غیرهتلی آفلاین انجام می‌شود 11

به اشتراک بگذارید:
یاسمن منفرد
یاسمن منفرد
فارغ‌التحصیل اقتصاد هستم و مدتیه که به خبرنگاری مشغولم. دی‌ام برد به من فرصت خوبی داد تا دنیای مارکتینگ رو تجربه کنم.
نظرات

در حال بارگیری کپچا...

آسان‌پرداخت