کوروش عباسی مدیر ارشد برند ارتباط فرداست و تجربه کار در بانک آینده را نیز دارد. او متخصص بحث برندینگ و هویت برند است و ارائه او نیز در خصوص چگونگی بهبود برند کارفرمایی با کمک ابزارهای دیجیتال بود. او صحبت خود را با بیان مسائلی در خصوص برند و اهمیت برند کارفرمایی آغاز کرد.
عباسی میگوید: «آن چیزی که باعث میشود فردی بخواهد جای بهخصوصی کار کند، همان برند کرفرمایی است. مثلا در دهه هشتاد خیلی از افراد دلشان میخواست که بروند و در بانک کار کنند. برند کارفرمایی حسی است که افراد از یک سازمان میگیرند و درکی است که از نحوه کار یک کارفرما اتفاق میافتد.» اصلیترین مسئله در این بحث، EVP است، همان ارزشی که باعث میشود در یک جا کار کنید. این ارزش پیشنهادی اصلیترین ستونی است که سازمان میتواند عناصر ارتباطیاش را بر آن بچیند. EVP یک چیز استاتیک نیست، بلکه هویتی پویا دارد و میتواند طبق نیاز سازمان تغییر کند. EVP همان معنایی است که به کار کارکنان یک سازمان معنا میدهد.
او اشاره کرد که برای شروع کردن مسیر برند کارفرمایی، باید ابتدا بوم برند کارفرمایی را طراحی و تدوین کرد. از طرفی، او به مسئله ارزش پیشنهادیای که همکاران ارائه میکنند اشاره کرد. مثلا برخی از ارزشهای پیشنهادی، احساس به چالش کشیدن کارکنان سازمان است یا گاهی جنبه آموزشی داشتن فضای کاری است.
عباسی به این اشاره کرد که دیجیتال مارکتینگ به شکل گستردهای میتواند به بحث برند کارفرمایی کمک کند. استفاده از نیو مدیا و بازاریابی دیجیتال مزایای زیادی دارد، مثلا کار را در بخش برندسازی راحتتر و امنتر میکند، تداوم و استمرار خوبی به این برند میدهد، یک سازمان دیجیتال و بهروز میسازد و نهایتا، شفافیت و اصالت را بالا میبرد.
کوروشی نهایتا اشاره کرد که «وقتی درباره برند کارفرمایی حرف میزنیم درباره شفافیت حرف میزنیم. در برنامههای سوشال، سایت، شبکههای اجتماعی مختلف و به صورت کلی، ما باید برند کارفرمایی خود را به شکلی که واقعا هست ارائه دهیم. این تصویر نه فقط بهروز، بلکه باید واقعی و شفاف هم باشد.»
گزارش بقیه ارائههای رویداد دیام تاک ۸ را در رسانه دیام برد بخوانید.