
رویداد یک سالگی پادکست و ویدیوکست بدپیآر با حضور فعالان حوزه روابطعمومی برگزار شد


فهرست مطلب
به گزارش دی ام برد، رویداد یکسالگی پادکست و ویدئوکست بد پیآر که همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی بود، دیروز با جمعی از فعالان و علاقمندان حوزه روابط عمومی و رسانه برگزار شد. در این رویداد، در کنار ارائهها و بیان روایتهایی از متخصصان روابطعمومی، جوایزی در بخشهایی مثل بهترین رویداد، بهترین رسانه، بهترین کمپین، بهترین گزارش سال، بهترین نمایشگاه و بهترین مسئولیت اجتماعی سال به برندها تعلق گرفت.
به گزارش دی ام برد، مسعود یوسفنژاد، مدیرعامل زومیت در این رویداد بر قدرت همافزایی روابط عمومی و رسانه در حل بحرانها تأکید کرد. او با اشاره به تجربه تاکسیهای اینترنتی، گفت: «زمانی که روابط عمومیها در کنار رسانهها ایستادند، توانستند در برابر فشار نهادهایی مانند شهرداری مقاومت کنند و مسیر را برای این کسبوکارها هموار کنند.»
یوسفنژاد روابط عمومی را ابزار تعامل و حل بحران دانست و افزود: «این همافزایی در شرایط بحرانی میتواند نتایج بزرگی رقم بزند. در شرایطی که سازمانها بهصورت پراکنده در حوزه CSR فعالیت میکنند، ایجاد یک جریان منسجم میتواند اثرگذاری را چند برابر کند.»
در پایان، او پیشنهاد تشکیل جمعی از روابط عمومیها را مطرح کرد تا از نفوذ اجتماعی خود برای پیگیری معضلاتی چون بحرانهای زیستمحیطی استفاده کنند.
چالشهای روابط عمومی در عصر نوین
در ادامه این رویداد متخصصان روابطعمومی در قالب ضبط یک پادکست به صورت زنده به بررسی نقش روابط عمومی در فضای امروز پرداختند. نگار عرب، معاون ارتباطات تپسی در این بخش اشاره کرد که در عصر هوش مصنوعی، حفظ روابط انسانی مهارتی کلیدی برای روابط عمومیهای سازمانهای فناورمحور است.
در ادامه امیرحسن موسوی، متخصص ارتباطات، روابط عمومی را هنری چندبعدی دانست که نیازمند نگاهی انسانمحور است.
نغمه دانش، مدیر روابط عمومی فیلمنت نیز بر لزوم مقابله حرفهای با رسانههای باجگیر تأکید کرد و خواستار عملکرد هوشمندانه روابط عمومیها شد.
همچنین امیرعباس تقیپور، مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات نیز به تفاوت فضای کاری در سازمانهای دولتی و خصوصی اشاره کرد و گفت: کندی فرآیندها در بخش دولتی باعث دلزدگی نیروهای روابط عمومی میشود، چون این حرفه ذاتاً پویاست.

مطالب پیشنهادی

نشست تخصصی دیام برد، به تعویق افتاد
